top of page

Foto: Peter Holgersson

Samarbeten

Här samlar vi alla som på olika sätt samarbetar med oss: donatorer, sponsorer, Vadstena-Akademiens Vänner, våra hängivna fans i publiken, alumni av alla de slag och alla som vill vitalisera konstformen opera med oss! Vi hoppas att vi genom dessa plattformar kunna föra en intressant och givande dialog med er.
Partners och sponsorer

Vill du eller ditt företag associeras med en verksamhet som prioriterar unga människors yrkesutveckling och få en exklusiv upplevelse. 

Vadstena-Akademiens vänner

Bli medlem i Vadstena-Akademiens Vänner, få erbjudande om förköp till Vadstena-Akademiens föreställningar, medlemstidningen Oxögat och en exklusiv introduktion till föreställningen på årsmötesdagen.

Platinastol

Loa Falkman, Nina Stemme & Anne Sofie von Otter och över 50 personer till har redan en. Som platinastols-ägare bidrar du till Vadstena-Akademiens arbete att skapa opera för framtiden.

Som tack pryder vi en stol i salongen med ditt namn på en plakett. Vill du ha en?

Sätt in 2500 kr på vårt bankgiro 699-2416. Märk inbetalningen ”Platinastol”.

OBS! Glöm inte att ange namn och adress till den som blir ägare av platinastolen. 

Ambassadör

Hovsångare Loa Falkman blev våren 2016 Vadstena-Akademiens förste ambassadör. 1974 medverkade Loa Falkman i operan Av ont kommer gott på Vadstena Gamla teater.


”Det var en dröm att få arbeta tillsammans med jämnåriga, lika ivriga och hungriga sångare och pröva vingarna i den sagolikt vackra staden. Operan som jag medverkade i har följt mig hela livet liksom den mycket utvecklande sommaren i Vadstena.” 

 

Loa Falkman är också ledamot i Vadstena-Akademiens Vänners styrelse.

 

I samband med Vadstena-Akademiens Vänners årsmöte 2024 utnämndes ännu en ambassadör, Josefine Mindus. Josefine gjorde sin svenska debut i huvudrollen i Vadstena-Akademiens uppsättning 2022 av Breaking the Waves, men sjunger oftast i Tyskland eller Schweiz.

Som ambassadör blir man en representant, talesman och symbol för Vadstena-Akademien. Ambassadören har även möjlighet att föra fram Vadstena-Akademien i nya sammanhang och blir en viktig röst för oss runt om i världen.

bottom of page