• Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon

Partners

Här samlar vi alla som på olika sätt stöder vår verksamhet: sponsorer, Vänföreningens medlemmar, våra hängivna fans i publiken, alumni av alla de slag och alla som vill vitalisera konstformen opera med oss! Vi hoppas att vi genom dessa plattformar kunna föra en intressant och givande dialog med er.

Foto: Peter Holgersson

Sponsring, bidragsgivare och donatorer

Vill du eller ditt företag associeras med en verksamhet som prioriterar unga människors yrkesutveckling? Och få en exklusiv operaupplevelse i Vadstena på köpet?

Vadstena-Akademiens vänner

Stöd Vadstena-Akademien, få erbjudande om förköp till Vadstena-Akademiens föreställningar och en exklusiv introduktion till föreställningen på årsmötesdagen, m.m.

Platinastol

Loa Falkman, Nina Stemme & Anne Sofie von Otter har redan en. Som platinastols-ägare bidrar du till Vadstena-Akademiens arbete att skapa opera för framtiden. Som tack pryder vi en stol i salongen med ditt namn på en plakett. Vill du ha en? Sätt in 2 500 kr på vårt bankgiro 699-2416. Märk inbetalningen ”Platinastol”. OBS! Glöm inte att ange namn och adress!

Ambassadör

Hovsångare Loa Falkman blev våren 2016 Vadstena-Akademiens förste ambassadör. 1974 medverkade Loa Falkman i operan ”Av ont kommer gott” på Vadstena Gamla teater.


”Det var en dröm att få arbeta tillsammans med jämnåriga, lika ivriga och hungriga sångare och pröva vingarna i den sagolikt vackra staden. Operan som jag medverkade i har följt mig hela livet liksom den mycket utvecklande sommaren i Vadstena.” 

 

Loa Falkman är också ny medlem i Vadstena-Akademiens Vänners styrelse.

Som ambassadör blir man en representant, talesman och symbol för Vadstena-Akademien. Ambassadören har även möjlighet att föra fram Vadstena-Akademien i nya sammanhang och blir en viktig röst för oss runt om i världen.