RIDDARTORNET

 

KAMMARMUSIK-

AKADEMIEN

 

VADSTENA SÅNG

OCH PIANOAKADEMI

ARKIV

MASTER CLASS

SOLEN OCH NORDSTJÄRNAN

 

GDPR

 

PRESS

Bli

vår

vän! 

 

PARTNERS

HYR UT DIN

BOSTAD

...

Soppköksassistenter och projektassistent

x

Soppköksassistenter

Några veckor före premiären på Vadstena Slott startar soppköket (Soppis) där akademideltagare har möjlighet att köpa middag efter repetitioner och föreställningar. Soppis har genom åren blivit en mötesplats för att öka gemenskapen bland akademisterna men också en plattform för informella utbyten av erfarenheter mellan de olika yrkeskategorierna. Under handledning av akademisamordnare är soppköksassistenterna ansvariga för planering, inköp, tillagning av maten samt att arbetet under och efter middagarna. Vi ser gärna att du har körkort.

TIDSPERIOD

2 soppköksassistenter under perioden 2 juli – 12 augusti 2018

STIPENDIET

Tack vare bidragsgivare kan Vadstena-Akademien finansiellt stötta stipendiaterna under sin vistelse i Vadstena och sin vidareutbildning på Akademien. Detta genom att stipendiaterna erhåller daglig ersättning i form av ett stipendium som ska utgöra bidrag till kost, logi, boende och övriga eventuella omkostnader.

Skicka din ansökan inkl. CV och kontaktuppgifter till 1-2 st  referenser till
apply@vadstena-akademien.org.

Vid frågor, kontakta producent Terese Lindström,
terese@vadstena-akademien.org.

Projektassistent

Sökande till stipendieplatsen som projektassistent förutsätts ha ett stort serviceintresse och inte vara rädd för att ta i där det behövs. Du kommer vara en viktig kugge i hjulet för arbetet med projekten, föreställningarna och att öka upplevelsen för vår publik. Vi ser gärna att du har körkort, erfarenhet av café och kassavana samt är stresstålig.

TIDSPERIOD

28 juni – 10 augusti i Vadstena.

Skicka ett personligt brev inklusive CV till
apply@vadstena-akademien.org.